REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Růžičková kapusta se strouhankou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Doměkka v osolené vodě uvařená růžičková kapusta, poté scezená, okapaná a posypaná osmahnutou strouhankou na másle. Servírovaná jako příloha k dušenému masu.


Ingredience:
700 grůžičkové kapusty
50 gmásla
3 lžícestrouhanky
voda
sůl

Postup:

1. Růžičkovou kapustu si očistíme, opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a uvaříme doměkka, poté růžičky kapusty scedíme, necháme okapat a rozdělíme na talíře
2. Pak si na másle osmahneme strouhanku a posypeme jí vařenou kapustu
3. Takto připravenou růžičkovou kapustu servírujeme jako přílohu k dušenému masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy