REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Roštěnky v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opepřené hovězí plátky ochucené kapary a sardelovou pastou. Roštěnky se zapékají necelou půlhodinku.


Ingredience:
4 ksroštěnek po 150 g
2 lžícekaparů
sardelová pasta
máslo
pepř
sůl
Ostatní: alobal

Postup:

1. Plátky masa lehce naklepeme, opepříme, potřeme máslem, které jsme ochutili sardelovou pastou, a posypeme kapary
2. Roštěnky každou zvlášť zabalíme do alobalu, vyrovnáme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C asi 25-30 minut
3. Přendáme na talíře, otevřeme a vylijeme vzniklou šťávu do talířů
4. Roštěnky nakrájíme a podáváme s pečenými brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy