Steaky z hovězího roštěnce se šunkou a žampióny.
Ingredience:
600 g | hovězího roštěnce |
300 g | sterilovaných žampiónů |
160 g | šunky |
2 lžíce | kečupu |
1 lžíce | worcesterové omáčky |
kousek citrónu | |
mletý pepř | |
sůl |
Postup:
1. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a v oleji necháme den odležet
2. Na rozehřátém oleji pak naložené maso prudce orestujeme
3. Zvlášť na oleji orestujeme žampióny 4. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampióny, zastříkneme kečupem, worcesterem a dusíme, pod pokličkou, doměkka
5. Na talířích maso zdobíme citrónem.
Podáváme např. s hranolky a zeleninovou oblohou.