REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Roštěná s nakládanými houbami a zeleninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zprudka opečené plátky roštěné, servírované posypané směsí podušených hub a zeleniny.


Ingredience:
500 groštěné
1 sklenička (0,3 l)nakládaných hub
1 ksčervené masité papriky
1 ksmenší cibule
feferonková pasta
olej
sůl

Postup:

1. Roštěnec nakrájíme na plátky, odblaníme a na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme potřeme feferonkovou pastou
2. Plátky z každé strany zprudka opečeme, pak maso vyjmeme a uchováme v teple
3. Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, papriku a nakládané houby, které propláchneme od láku, vše chvíli podusíme
4. Nakonec do směsi vložíme plátky masa a pokrm dobře prohřejeme
5. Podáváme s vařenými brambory, plátky masa a třeba i brambory posypeme směsí zeleniny a hub.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy