REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Restovaná králičí játra

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na kostky nakrájená játra z králíka, zprudka opečená na cibulce doměkka.


Ingredience:
250-300 gjater z králíka
60 gcibule
mletý černý pepř
tuk
sůl

Postup:

1. Očištěná játra nakrájíme na menší kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka nebo menší kostičky
2. Na rozpáleném másle nebo oleji osmahneme cibulku, jakmile začne zlátnou, přidáme játra a zprudka je orestujeme
3. Hotová játra osolíme, ochutíme pepřem a ihned servírujeme.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme čerstvý chléb nebo různě upravené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy