REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka z červené řepy III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z lučiny, cibule, strouhaného celeru a červené řepy.


Ingredience:
200 glučiny
100 gčervené řepy
100 gceleru + horká voda
1 kscibule
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Oloupaný celer spaříme v horké vodě, necháme okapat a nastrouháme na jemno
2. Přidáme oloupanou na jemno nastrouhanou červenou řepu, oloupanou na drobno nakrájenou cibuli, vše promícháme a vmícháme lučinu
3. Podle chuti osolíme a opepříme
4. Pomazánku mažeme na plátky celozrnného chleba.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy