REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévka z ryzců

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka z pravých nebo smrkových ryzců, fazolek, smetany a dalších ingredinecí.


Ingredience:
500 gryzců smrkových nebo pravých
1 ksvětší cibule
2 lhovězího vývaru (nebo vody a 4 kostek masoxu)
2 dclsladké smetany
1 plechovkasterilovaných fazolek
sádlo
pepř
sůl

Postup:

1. Na sádle zpěníme pokrájenou cibulku a přidáme ryzce pokrájené na plátky, 10 minut dusíme, pak je zalijeme vývarem a osolíme
2. Vaříme dalších 10 minut, ztlumíme plamen a vlijeme smetanu, promícháme 3. Přidáme fazolky ještě 5 minut ohříváme, dochutíme pepřem a solí.

Doporučení:

Polévku podáváme teplou s pečivem nebo chlebem.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy