REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plzeňský salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát ze směsi vařeného uzeného masa, sterilované zeleniny a cibule.


Ingredience:
Rozpis na 1 kg salátu:
800 gvepřové plece uzené (rolované)
250 gcibule
100 gokurek sterilovaných bez nálevu
50 gpapriky sterilované bez nálevu (kapie)
50 goleje
15 ghořčice
5 gworcesterské omáčky
5 gcukru
5 gocta
5 gsoli
1 gmletého černého pepře

Postup:

1. Uzenou rolku uvaříme tak, aby zůstala mírně tužší
2. Po vychladnutí ji nakrájíme na hrubší nudličky
3. Přidáme nakrájené okurky, nudličky kapie, kolečka cibule a vše promícháme se zálivkou připravenou z oleje, hořčice, worcesterské omáčky, octa, cukru, mletého pepře a soli.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy