REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní salát z kančího masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát připravený z nakrájeného pečeného, nebo dušeného kančího masa a spařené cibule, ochucený majonézou promíchanou s nasekanými feferonkami, kečupem, cukrem, octem a solí.


Ingredience:
250 gpečeného nebo dušeného kančího masa
150 gmajonézy
100 gcibule
2 ksfeferonek
1 lžíce kečupu
cukr
ocet
sůl

Postup:

1. Cibuli si oloupeme, rozkrojíme na poloviny a nakrájíme na plátky, poté cibuli dáme do cedníku a přelijeme vařící vodou, pak cibuli necháme vychladnout a okapat
2. Poté si nakrájíme kančí maso na nudličky a omyté feferonky nasekáme na drobné kousky
3. Majonézu si promícháme s nasekanými feferonkami, kečupem, špetkou cukru, několika kapkami octa a solí
4. Do misky si vložíme nakrájené kančí maso, spařenou okapanou cibuli a promícháme s ochucenou majonézou
5. Hotový salát necháme odležet v chladu, poté servírujeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy