Salát připravený z nakrájeného pečeného, nebo dušeného kančího masa a spařené cibule, ochucený majonézou promíchanou s nasekanými feferonkami, kečupem, cukrem, octem a solí.
Ingredience:
250 g | pečeného nebo dušeného kančího masa |
150 g | majonézy |
100 g | cibule |
2 ks | feferonek |
1 lžíce | kečupu |
cukr | |
ocet | |
sůl |
Postup:
1. Cibuli si oloupeme, rozkrojíme na poloviny a nakrájíme na plátky, poté cibuli dáme do cedníku a přelijeme vařící vodou, pak cibuli necháme vychladnout a okapat
2. Poté si nakrájíme kančí maso na nudličky a omyté feferonky nasekáme na drobné kousky
3. Majonézu si promícháme s nasekanými feferonkami, kečupem, špetkou cukru, několika kapkami octa a solí
4. Do misky si vložíme nakrájené kančí maso, spařenou okapanou cibuli a promícháme s ochucenou majonézou
5. Hotový salát necháme odležet v chladu, poté servírujeme.