REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněná rajčata vlašským nebo pařížským salátem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vydlabaná rajčata plněná vlašským nebo francouzským salátem, ozdobená snítky petrželky.


Ingredience:
8 ksstředně velkých, tvrdých, ale zralých rajčat
250-300 gvlašského nebo pařížského salátu
petželka na ozdobu
sůl

Postup:

1. Z omytých a osušených rajčat seřízneme ostrým nožem vršky, většinu dužiny vydlabeme například lžičkou
2. Vnitřky rajčat osolíme a naplníme vlašským nebo pařížským salátem
3. Naplněná rajčata přiklopíme seříznutými vršky, ozdobíme snítky petrželky, dáme vychladit.

Doporučení:

Recept na vlašský salát najdete zde: Vlašský salát, na salát pařížský zase zde: Pařížský salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy