REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní směs na topinky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další varianta chutné masové směsi vhodná k podávání na topinkách nebo opečených toustech.


Ingredience:
500 gvepřového plecka
200 gžampionů
2 lžícekečupu
1 lžičkaworchestru
1 ksčervené masité papriky
1 kszelené papriky
1 kscibule
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na nudličky, papriky na proužky, cibuli na kostičky
2. Na pánvi rozehřejeme olej osmahneme cibuli, přidáme maso a zprudka opečeme ze všech stran, osolíme, opepříme podlijeme troškou vody, přiklopíme pokličkou a dusíme až je maso poloměkké
3. Přidáme nakrájenou papriku a podusíme až paprika a maso změkne
4. Nakonec dochutíme kečupem, worchestrem, podle chuti solí a pepřem.
5. Teplou směs servírujeme na topinkách nebo opečených toustech.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy