REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pestrobarevné kuřecí ragú

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na větší kousky nakrájená kuřecí prsa, okořeněná, podušená se zeleninou.


Ingredience:
600 g kuřecích prsou
300 gmražené zeleninové směsi (paprika,zelené fazolky,kukuřičky,mrkev)
300 mldrůbežího vývaru
2 lžícerostlinného oleje
2 lžíce solamylu
1 lžičkavegety
mletý červený pepř
sůl

Postup:

1. Očištěná kuřecí prsa omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kousky, zprudka opečeme na rozehřátém oleji, osolíme, opepříme, přidáme mraženou zeleninu, promícháme, krátce orestujeme, zalijeme vývarem a necháme zvolna asi 10 minut podusit, aby bylo maso měkké
2. Solamyl rozmícháme s trochou vody, přilijeme k masu a pomalu provaříme, až směs zhoustne
3. Hotové ragú dochutíme solí, pepřem a vegetou.

Doporučení:

Podávámre s vařenými bramborami nebo dušenou rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy