REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečený králík s uzeným masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menší prošpikovaný králík pečený spolu s uzeným bůčkem.


Ingredience:
1 ksmenší králík
250 guzeného bůčku
70 gmásla
sladká červená peprika
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Králíka odblaníme a prošpikujeme kousky uzeného bůčku
2. Maso umístíme na pekáč, pod něj dáme kousky másla a okolo na větší kostky pokrájený uzený bůček
3. Všechno maso osolíme a poprášíme paprikou, lehce připepříme
4. Pečeme při teplotě kolem 190 °C, za stálého podlévání a přelévání masa vypečenou šťávou, podle velikosti, 1,5-2 hodiny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy