REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečený fenykl

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařený a po té na másle upečený fenykl.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
2 ksmladého fenyklu
2 lžícestrouhaného parmazánu
2 lžícemléka
50 gmásla
sůl
voda

Postup:

1. Očištěný fenykl dáme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka
2. Vyndáme ho, necháme okapat, rozkrojíme příčně na 4 části a urovnáme do zapékací misky silně vymazané máslem
3. Pokapeme mlékem, posypeme strouhaným sýrem, poklademe vločkami másla a pečeme v mírně vyhřáté troubě, až zezlátne (asi 20 minut).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy