REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Paštikové koření

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Základní recept na koření vhodné na dochucení masových paštik umixovaných z masa a drobů, tedy především jater, případně dalších ingrediencí.


Ingredience:
20 kszrnek černého pepře
10 kszrnek nového koření
3 kshřebíčky (mohou se vynechat!)
1 kssnítky tymiánu
1 ksbobkový list
kousek muškátového oříšku
kousek zázvoru

Postup:

1. Koření nasypeme do hmoždíře a utlučeme na úplně jemný prášek
2. Ihned použijeme nebo chvíli uchováváme v dobře uzavíratelné nádobě.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy