REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pampeliškový špenát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mírně podlité listy pampelišek, podušené doměkka, ochucené strouhankou, česnekem a kořením. Vhodná příloha všude tam, kde by jste mohli servírovat i klasický špenát.


Ingredience:
500 gpampeliškových listů
2-3 lžícestrouhanky
1-2 ksstroužky česneku
mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Pod tekoucí studenou vodou opláchnuté listy pampelišek nakrájíme na drobno, osolíme je a okořeníme pepřem
2. Mírně podlijeme vodou a dusíme asi 20 minut
3. Nakonec do pokrmu zamícháme strouhanku a prolisovaný česnek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy