REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Opečená bageta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na grilu nebo v troubě opečené plátky baget, potřené olivovým olejem smíchaným s bylinkami a prolisovaným česnekem.


Ingredience:
1 ksvelké silnější bagety
1-2 ksstroužky česneku
1 lžícenasekaných bylinek (bazalka, petrželka ...)
1 lžičkakapari
1 dclolivového oleje

Postup:

1. Bagetu nakrájíme na plátky a zprudka ji opečeme na rozehřátém roštu grilu nebo v troubě dozlatova
2. Opečené plátky bagety potřeme olivovým olejem smíchaným s prolisovaným česnekem, nasekanými kapari a bylinkami, ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy