REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ovocný pudink

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept z Dánska.


Ingredience:
600 govoce
(jahody, maliny, jablka, višně, rybíz apod.)
25 gbramborové mouky
smetana
cukr

Postup:

1. Směs ovoce zalijeme malým množstvím vody tak, aby bylo právě potopeno 2. Podusíme doměkka
3. Ovoce prolisujeme, přidáme bramborovou mouku rozmíchanou ve 2 lžících vody a krátce povaříme
4. Podle chuti ji osladíme, nalijeme do skleniček a necháme vychladit
5. Před podáváním zalijeme pudink vychlazenou smetanou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy