REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ovocné fondue s Matcha čokoládou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Namáčení ovoce v rozpuštěné čokoládě nesmí chybět na žádné silvestrovské party. Netradiční spojení s čajem Matcha Tea je horkým favoritem na zlatý hřeb večera!


Ingredience:
200 gbílé čokolády
2 gMatcha Tea
100 mlšlehačky
jahody, banány, kiwi a další ovoce k namáčení

Postup:
  1. Do nádoby na fondue nalámejte čokoládu, přilejte smetanu a nasypte čaj Matcha, jakmile se začne čokoláda rozpouštět, pořádně promíchejte a pak pravidelně zlehka míchejte
  2. Ovoce dle chuti namáčejte do rozpuštěné směsi.
Doporučení:

Pokud nemáte nádobu na fondue, stačí použít jakoukoliv ohnivzdornou nádobu, kterou umístíte nad čajovou svíčku.

Poznámka:

K dostání je i speciální Matcha Tea čokoláda. Zkuste ji rozpustit!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy