REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Okurková raita

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tato lehce nakyslá příloha skvěle vyváží chuť indických, převážně ostrých jídel.


Ingredience:
Rozpis asi na 600 ml:
300 mlbílého jogurtu
1 ksčerstvé zelené chilli papričky
1/2 kssalátové okurky
1/4 lžičkymletého římského kmínu
1/4 lžičkysoli
potavinová fólie

Postup:

1. Okurku nakrájíme na kostičky a dáme je do velké mísy
2. Přidáme nasekanou chilli papričku zbavenou semínek
3. Jogurt našleháme vidličkou a pak ho přimícháme k okurce s chilli papričkou
4. Vmícháme sůl a římský kmín
5. Zakryjeme potravinovou fólií a dáme vychladit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy