REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ohnivá pánev

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Orestované kousky vepřového a kuřecího masa, kolečka klobásy, podušené spolu se žampiony, fazolemi, paprikou, česnekem a cibulí, zalité pivem, porce servírované ozdobené nastrouhaným křenem a nasekaným pórkem.


Ingredience:
200 gvepřového plecka
200 gkuřecích řízků
1 plechovkafazolí v chilly omáčce
1 plechovkasterilovaných žampionů
1 dclpiva
4 ksstroužky česneku
1 ksčervené masité papriky
1 ksfeferonky
1 kscibule
pórek
křen
olej
sůl

Postup:

1. Na oleji osmahneme kousky vepřového a kuřecího masa a nakrájenou klobásu, opečené maso vyjmeme a dáme stranou
2. Do výpeku dáme nakrájenou papriku, cibuli a česnek restujeme 5 minut, pak nazpět vložíme maso s klobásou a přidáme fazole i s nálevem, přidáme žampiony a nasekanou feferonku, podlijeme mírně pivem a dusíme 10 minut
3. Podle potřeby pokrm osolíme případně opepříme
4. Na talíři jednotlivé porce ozdobíme jemně nasekaným pórkem a strouhaným křenem.

Doporučení:

Podáváme s brambory, hranolky nebo chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy