REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Naťové cibulky po indicku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Naťové cibulky podušené ve směsi koření a bílého vína. Vhodná příloha k vařeným bramborům.


Ingredience:
500 gnaťových cibulek
1 ks velká cibule
6 lžicbílého vína
4 lžíceoleje
citrónová š'ťáva
celerová nať
bobkový list
kajenský pepř
tymián
kari
pepř
sůl

Postup:

1. Cibuli očistíme a nakrájíme na malé kostičky a na oleji podusíme, přidáme víno, bobkový list, nasekanou celerovou nať, tymián, kari, pepř a sůl a vše 5 minut povaříme
2. Mezitím si očistíme naťovou cibulku, nakrájíme na kousky cca 2 cm dlouhé, přidáme je do omáčky a 15 minut společně dusíme
3. Ke konci přidáme trochu citrónové šťávy a špetku kajenského pepře.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy