REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Matjesový salát IV.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z matjesů, vařených brambor, sterilovaného hrášku, nakládané červené řepy a koření.


Ingredience:
500 gbrambor
300 gmatjesů v oleji
200 gnakládané červené řepy (bez nálevu)
200 gsterilovaného hrášku (bez nálevu)
2 kscibule
voda
ocet
pepř
sůl

Postup:

1. Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout, pak je pokrájíme na kostičky
2. Dále pokrájíme na kostičky matjesy a oloupanou cibuli na tenká kolečka, přidáme sterilovaný hrášek a červenou řepu, vše promícháme
3. Salát dochutíme olejem z matjesů, octem a pepřem, případně osolíme, podáváme vychlazený s pečivem.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy