REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Maso s nudlemi narychlo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařené bílé a zelené nudle servírované s hovězím masem z konzervy (Corned beef) smíchaným s podušenými rajčaty a naťovou cibulkou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
500 gpasírovaných rajských jablíček
250 gbílých a zelených nudlí
200 gCorned beef (hovězího masa z konzervy)
2 svazkynaťové cibulky
1 lžícemásla nebo rostlinného tuku
sladká mletá paprika
mletý bílý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Nudle vložíme do osolené vroucí vody a si 10 až 12 minut je vaříme
2. Cibulku očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky
3. Rozpálíme tuk v hrnci a cibulky v něm krátce podusíme, přidáme pasírovaná rajská jablíčka a vše chvíli povaříme
4. Ochutíme solí, pepřem a paprikou
5. Nakrájíme Corned beef na kostičky a přidáme k rajčatům, chvíli prohřejeme
6. Nudle necháme okapat a upravíme spolu s omáčkou na talíře.

Poznámka:

Corned beef: Nahrubo sekané lisované hovězí maso v konzervě. Přípravky, konzervy z hovězího dobytka corned beef v hermeticky uzavřených obalech.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy