REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Maso několika barev

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tato chutná směs ze svíčkové a zeleniny pochází z čínské kuchyně. Nejen, že skvěle chutná, ale také pěkně vypadá na talíři.


Ingredience:
400 ghovězí svíčkové
100 gkukuřice
100 ghrášku
1 lžícenasekaného koriandru
1 lžičkastrouhaného zázvoru
1 ksčervená paprika
1 kszelená paprika
1 kspórek
omáčka teriyaky
pepř
olej
sůl

Postup:
  1. Svíčkovou nakrájíme na hranolky, za stálého míchání a obracení opékáme v pánvi, až je maso měkké
  2. Maso vyjmeme, odložíme stranou, do šťávy po opékání přidáme nakrájený pórek na kolečka, proužky paprik, hrášek, kukuřici, ochutíme omáčkou teriyaky, přidáme strouhaný zázvor, nasekaný koriandr, opepříme, osolíme a restujeme, až zelenina změkne
  3. Nakonec vmícháme nudličky masa, promícháme, chvíli prohřejeme.
Doporučení:

Směs podáváme s rýží, hranolky, čínskými nudlemi.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy