REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marinované vepřové kotlety

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kotlety naložené v pikantní marinádě, zprudka orestované na oleji pěkně dozlatova.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvepřových kotlet
2 ksvejce
2 lžíceSolamylu
2 lžícekremžské hořčice
2 lžícegrilovacího koření
2 lžícedrceného česneku
mletý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Kotlety z obou stran naklepeme a nožem nasekáme kraje, aby se nám při restování nekroutily
2. V misce si rozmícháme vejce s hořčicí a přidáme solamyl, grilovací koření a rozdrcený česnek, vše dobře promícháme 3. Naklepané kotlety v připravené marinádě obalíme
4. Pak je vložíme nejlépe do porcelánové misky a zaklopené necháme v lednici 1-2 dny odležet
5. Na pánvi s přiměřeným množstvím oleje kotlety z obou stran orestujeme
6. Jako přílohu doporučujeme hranolky nebo vařené či opékané brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy