REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marinované vepřové kotlety pro dva

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky vepřové kotlety potřené česnekovou marinádou, přes noc naložené, pak zprudka opečené na oleji doměkka.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
2 ksvětší libové vepřové kotlety
olej
Na marinádu:
1 lžíceoleje
1 lžičkaocta
1 ksstroužek česneku
špetka pepře
olej
sůl

Postup:

1. Česnek utřeme se solí, pepřem, olejem a octem, touto marinádou potřeme kotlety a dobře ji do masa vetřeme
2. Kotlety zalité zbytkem marinády necháme odležet do druhého dne
3. Maso vyndáme, po obou stranách zprudka opečeme na rozpáleném oleji.

Doporučení:

Takto připravené kotlety podáváme s různě upravenými brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy