REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda na pštrosí (kuřecí) maso

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant rychlé marinády na pštrosí i kuřecí maso.


Ingredience:
2 lžícetabasca
4 lžícekoňaku
1 lžíceprovensálského koření
1/2 kscitrónu
sůl

Postup:

1. Olej, tabasco, koňak, provensálské koření, sůl, citrónovou šťávu z jedné půlky citrónu promícháme a vytvoříme tak marinádu. Aplikace marinády:
Maso dáme do mísy, zalijeme marinádou a necháme v chladničce odležet, nejlépe přes noc, minimálně však 4 hodiny. Během marinování několikrát promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy