REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda na kuřecí maso

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sladká marináda vhodná na grilované nebo pečené kuřecí maso. Marináda na mase zkaramelizuje a dodá kuřecímu masu sladkou voňavou chuť.


Ingredience:
60 mlsherry octa nebo červeného vinného octa
1 lžičkacukru krupice
(chilli koření)
sůl

Postup:

1. Sherry ocet nebo červený vinný ocet smícháme s krupicovým cukrem a solí
2. Důkladně promícháme a dáme na 20 minut do lednice odležet
3. Marinádou potíráme grilované nebo pečené kuřecí maso.

Doporučení:

Na pikantní variantu této marinády přidáme do marinády trochu mletého chilli koření.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy