REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda Café de Paris

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marináda vhodná především na grilované hovězí maso.


Ingredience:
špatka kari koření
špetka mleté sladké papriky
100 mlolivového oleje
1/2 lžičkynasekaného estragonu
1/2 lžičkymletého černého pepře
1 lžičkahrubé mořské soli
1 ksvětšího stroužku česneku
3 kszrnka černé kávy
15 kshořčičných semínek

Postup:

1. Nejlépe v hmoždíři rozdrtíme hořčičná semínka spolu se zrnky kávy
2. Směs utřeme s prolisovaným česnekem, mořskou solí, pepřem, nasekaným estragonem, paprikou a kari kořením
3. Přilijeme olivový olej, vše dobře promícháme
4. Marinádou potíráme připravené maso, které pak necháme nejméně 2 hodiny marinovat.

Doporučení:

Pokud by vám chyběl čerstvý estragon, můžete ho nahradit estragenovým olejem, olivového oleje pak musíte dát méně.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy