REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Limetkovo-sezamová marináda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hodí se na marinování kuřecího masa.


Ingredience:
60 mlčerstvě vymačkané limetkové šťávy
2 lžíceslunečnicového oleje
1 lžičkawasabi
1/4 lžičkysezamového oleje

Postup:

1. Slunečnicový olej smícháme se sezamovým olejem
2. Přidáme čerstvě vymačkanou limetkovou šťávu a wasabi
3. Vše dobře promícháme a vytvoříme tak marinádu.

Aplikace marinády:
Maso dáme do mísy, zalijeme marinádou a necháme v chladu odležet, nejlépe přes noc, minimálně však 4 hodiny. Během marinování několikrát promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy