REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mangové čatní

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na olivovém oleji opečený římský kmín spolu se skořicí, promíchaný s kousky manga, medem, chilli omáčkou a jablečným octem.


Ingredience:
1 ksmanga
1 kscelé skořice
2 lžíceolivového oleje
1 lžícejablečného octa
1 lžícechilli omáčky
1 lžícetekutého medu
1/4 lžičkyřímského kmínu

Postup:

1. Na rozehřátém olivovém oleji zprudka opečeme římský kmín s kouskem celé skořice
2. Přimícháme očištěné, na malé kostičky nakrájené mango, med, jablečný ocet a chilli omáčku, krátce vše povaříme
3. Skořici vyndáme, hotové čatní přelijeme do misky a necháme vychladnout, servírujeme ho jako studenou nebo i teplou přílohu například k pečeným, grilovaným nebo dušeným masům.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy