REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lázeňská jehla s banánem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Špíz s telecím masem, játry, anglickou slaninou a banánem.


Ingredience:
500 gtelecí kýty
300 gtelecích jater
250 gbanánů
150 ganglické slaniny
50 gmásla
50 goleje
bílý pepř
sůl

Postup:

1. Telecí kýtu a játra nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme
2. Na jehlu napichujeme střídavě telecí maso, srolovaný plátek anglické slaniny, plátek jater a silnější kolečko banánu
3. Na pánvi rozehřejeme máslo společně s olejem a špíz v něm opékáme po všech stranách.

Doporučení:

– Podáváme se smaženými hranolky a různě upravenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy