REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí maso na hříbkách

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Orestované nudličky kuřecího masa podušené spolu s houbami, ochucené smetanou, kečupem a kořením.


Ingredience:
400 g kuřecího masa
150 gočištěných hříbků
20 g másla
2 dclsmetany 12 %
3 lžíce kečupu
3 lžíceoleje
1/2 lžičkyhladké mouky
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Nejprve si připravíme hříbky; nakrájíme je a podusíme na másle doměkka
2. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky,osolíme, okořeníme pepřem a prudce opečeme, za stálého míchání, na oleji ve velké pánvi
3. Orestované maso zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme smetanou
4. Pokrm dochutíme kečupem a solí, přidáme hříbky, zamícháme a ještě chvíli podusíme.

Doporučení:

Jako přílohu servírujeme například dušenou rýži.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy