REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuře Mexico

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuřecí maso připravené na elektrické pánvi, podušené se zeleninou, cibulí a česnekem, omáčkou připravenou z výpeku, ochucenou kečupem a smetanou.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
4 kskuřecích nožek
5 ksstroužků česneku
1 ksstředně velké cibule
420 gsterilované směsi Mexico
250 gcherry rajčátek
250 gkečupu
4 lžícekořenící směsi Mexico
2 lžícesójové omáčky
2 lžícecukru
2 lžícevegety
2 dcloleje
0,6 lvody
200 mlsmetany

Postup:

1. Pánev omastíme větším množství oleje a zapneme ji na poloviční výkon
2. Kuřecí nohy, pokapané sójovou omáčkou a posypané vegetou a kořením Mexico, orestujeme z obou stran 3. Na pánev přidáme na plátky pokrájenou cibuli, sterilovanou zeleninu a na půlky pokrájená cherry rajčátka, na mírném ohni (stupeň 2) za občasného míchání směs, na pánvi zakryté poklicí, podusíme, nezapomeneme ji dochutit kořením a vegetou
4. Ke konci do směsi přidáme kečup, cukr, na plátky pokrájený česnek a vše důkladně promícháme
5. Omáčku zjemníme smetanou a pánev vypneme
6. Porce kuřete servírujeme nejlépe s rýží, mírně podlité omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy