REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krůtí maso s thajskou omáčkou a pórkem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nudličky krůtího masa naložené do sojové omáčky smíchané s olejem, poté zprudka orestované s pórkem a ochucené thajskou pikantní omáčkou.



Postup:

1. Maso nakrájíme na nudličky a naložíme alespoň na 6 hodin do sojové omáčky smíchané s olejem
2. Pak nadbytečné množství oleje slijeme
3. Na rozpálené pánvi maso opékáme do mírného zezlátnutí
4. Přidáme pórek (nakrájený na slabá kolečka) a asi dvě minuty jej restujeme spolu s masem
5. Nakonec vmícháme thajskou omáčku a podle potřeby dosolíme.

Doporučení:

Podáváme s rýží, rýžovými nudlemi, s hranolky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy