REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krůtí kousky v hořčici

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na cibuli restované nudličky krůtích prsou s pikantní omáčkou z dijonské hořčice, sladké smetany, česneku a tymiánu.


Ingredience:
300 gkrůtích prsou (nebo kuřecích)
250 mlsmetany ke šlehání
1 lžícedijonské hořčice
1 lžičkasušeného česneku
1 lžičkatymiánu
1 kscibule
špetka cukru
olej
sůl

Postup:

1. Na oleji orstujeme cibulku
2. Když zezlátne, přidáme osolené masové nudličky
3. Poté, co se orestují, přidáme hořčici a tymián
4. Zalijeme smetanou a přidáme sušený česek
5. Podáváme po zhoustnutí omáčky, kterou můžeme lehounce osladit, s hranolky nebo rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy