REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krevetové chuťovky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chuťovky z vařených krevet s bylinkovým máslem.


Ingredience:
10 ksvařených loupaných krevet
2 ksslaných rohlíků
70 gbylinkového másla
citrón na ozdobu
petrželka (pórek) na ozdobu
bylinkové máslo:
200 gmásla
50 gsterilované zeleniny (okurky, cibulky, žampióny...)
mletý bílý pepř
petrželka
sůl

Postup:

1. Změklé máslo vyšleháme metličkou se solí a bílým mletým pepřem do pěny
2. Přidáme sterilovanou, nadrobno nakrájenou zeleninu, nasekanou petrželku a vše dobře promícháme
3. Rohlíky nakrájíme na kolečka a každé kolečko potřeme bylinkovým máslem, položíme na ně krevety a malý dílek (dobře omytého) citrónu
4. Nakonec vše zdobíme snítkou petržele (pórkem).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy