REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Králík na pivě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Neobvyklá, ale chutná úprava králičího masa.


Ingredience:
1 ksmenšího králíka
2 kscibule
100 gslaniny
1/4 lčerného piva
hladká mouka
bobkový list
petrželka
hořčice
tymián
máslo
pepř
cukr
ocet
sůl

Postup:

1. Slaninu nakrájíme na tenké plátky, cibuli na kolečka a dáme osmahnout na pánvičku 2. Přidáme očištěného a osoleného králíka a ze všech stran opečeme
3. Pak maso vyjmeme, do šťávy přidáme všechno koření, sekanou petrželku, trochu plnotučné hořčice, octa, cukru, osolíme a zaprášíme hladkou moukou
4. Osmahneme, zalijeme pivem, vložíme maso a pod pokličkou dusíme doměkka.

Doporučení:

Podáváme s chlebem nebo vařeným bramborem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy