REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kotlety naruby

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové plátky obalené ve vejci a strouhance a zapečené se zeleninou.


Ingredience:
4 ksvepřových kotlet
2 ksstroužků česneku
1 ksvejce
1 kssklenice Moravanky (nakládané zeleniny)
strouhanka
olej

Postup:

1. Maso naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a opepříme 2. Plátky pak obalíme ve strouhance, potom v rozšlehaném vejci a na rozpáleném oleji opečeme z obou stran
3. Maso dáme do pekáčku, zalijeme zeleninovou směsí a ve vyhřáté troubě na 200 °C zapékáme 15-20 minut, podle potřeby podléváme vodou.

Poznámka:

Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy