REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Komisařka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévky připravená z kousků staršího chleba, másla, vody, petrželové natě a žloutků.


Ingredience:
300 gstaršího chleba
50 gmásla
2 ksžloutky
1 lvody nebo vývaru
petrželová nať
drcený kmín
sůl

Postup:

1. Chleba nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle
2. Přilijeme litr vody, přidáme kmín a osolíme
3. Když se chléb rozvaří, protřeme polévku sítem, přidáme pokrájenou petrželovou nať a zakverláme 2 syrové žloutky, polévku již dále nevaříme.

Doporučení:

Místo vody můžeme použít vývar z kostí nebo z kostky masoxu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy