REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapříci s cibulí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menší kapři nadití opečenými paprikami, grilovaní v alobalu spolu s opečenými cibulemi.


Ingredience:
2 ks (a 45 cm)menších kaprů
2 ksčervených paprik
4 kscibule
olivový olej
mletý pepř
kmín
sůl

Postup:

1. Papriky vcelku opečeme nad ohněm, dokud nezčernají, vložíme na pár minut do igelitového sáčku a když se slupka zapaří, pak je snadno oloupeme
2. Oloupané cibule nakrájíme na klínky a spolu s kmínem osmahneme na troše rozehřátého oleje
3. Vykuchané a šupin zbavené kapry opláchneme, osušíme, zvenku i zevnitř osolíme a opepříme, potom břišní dutiny naplníme osolenými a opepřenými paprikami
4. Na alobaly položíme ryby, navrstvíme na ně opečené cibule, zabalíme a pečeme na grilu 15-20 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy