REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapří filety s medem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Filety z kapra marinované v medové marinádě, grilované.


Ingredience:
4 kskapřích filetů
Na marinádu:
1 lžičkamleté sladké nebo pálivé papriky
4 lžícesójové omáčky
4 lžícemedu
2 lžíceoleje

Postup:

1. Očištěné kapří filety opláchneme a osušíme
2. V míse promícháme sójovou omáčku, med, mletou papriku a olej
3. Do připravené marinády vložíme filety a necháme je 4 hodiny v chladu odležet 4. Pak filety grilujeme asi 4 minuty po každé straně.

Doporučení:

Marinádu můžeme také použít na kuřecí řízky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy