REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapr v alobalu II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Okořeněný kousek kapra pokapaný citronovou šťávou a olejem, grilovaný zabalený v alobalu, ochucený máslem, worcesterskou omáčkou, kečupem a sterilovanou kapií.


Ingredience:
200 gkapra připraveného ke kuchyňskému zpracování
20 gmásla
worcesterská omáčka
sterilovaná kapie
citronová šťáva
kari koření
mletý pepř
olej
sůl
alobal na zabalení

Postup:

1. Očištěnou, suchou porci kapra osolíme, opepříme, okořeníme kari a zakápneme citronovou šťávou a olejem, necháme chvíli odležet
2. Větší čtverec alobalu potřeme máslem, položíme na něj připravenou porci kapra, zakápneme wocesterskou omáčkou a kečupem, přidáme proužky sterilované kapie a kousek másla
3. Dobře zabalený balíček položíme na rozpálený rošt grilu a grilujeme 10-15 minut.

Doporučení:

Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy