Náplň koláčů, buchet …. skvěle chutná na opečeném toastu.
Ingredience:
2 kg | jablek |
700 g | pískového cukru |
100 g | lískových oříšků |
100 g | kakaa |
200 ml | vody |
3 ks | balíčky vanilkového cukru |
2 ks | balíčky pudinkového prášku |
s čokoládovou příchutí | |
1 ks | slazeného kondenzovaného mléka |
Postup:
1. Oloupaná jablka zbavíme jádřinců, pokrájíme je na kousky, podlijeme vodou a rozvaříme doměkka
2. Jablka rozmixujeme, přidáme pískový a vanilkový cukr, pudinkové prášky, kakao, nastrouhané oříšky a mléko
3. Za stálého míchání vše krátce povaříme
4. Směs naplníme do skleniček, které důkladně uzavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 °C.