REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jablečná nutela

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Náplň koláčů, buchet …. skvěle chutná na opečeném toastu.


Ingredience:
2 kgjablek
700 gpískového cukru
100 glískových oříšků
100 gkakaa
200 mlvody
3 ksbalíčky vanilkového cukru
2 ksbalíčky pudinkového prášku
s čokoládovou příchutí
1 ksslazeného kondenzovaného mléka

Postup:

1. Oloupaná jablka zbavíme jádřinců, pokrájíme je na kousky, podlijeme vodou a rozvaříme doměkka
2. Jablka rozmixujeme, přidáme pískový a vanilkový cukr, pudinkové prášky, kakao, nastrouhané oříšky a mléko
3. Za stálého míchání vše krátce povaříme
4. Směs naplníme do skleniček, které důkladně uzavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy