REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Italská směs

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zeleninové čatní vhodné na špagety nebo k masu.


Ingredience:
2 kgrajčat
300 gmrkve
300 gceleru i s natí
300 gcibule
300 gpaprik
2 kspetržele i s natí
1 kspaličky česneku
1 lžičkasoli
1 lžičkacukru krupice
2 dloleje
0,5-2 dlocta (dle chuti)

Postup:

1. Cibuli nakrájíme na kostičky a na oleji necháme zesklovatět
2. Petržel, mrkev, papriky, celer, česnek a rajčata nakrájíme na nudličky, natě hruběji posekáme a vše přidáme k cibuli
3. Přidáme cukr, ocet (nemusí být) a vaříme do hmoty husté asi jako kečup
4. Horké dáváme do skleniček, sterilujeme 20 minut na 80 °C.

Doporučení:

– Používáme na špagety, k uzeninám, na chleba s máslem nebo k masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy