REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hrušky v závoji

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hrušky povařené v sladkém nálevu doplněném citronovou šťávou, podávané přelité rozehřátou rybízovou zavařeninou.


Ingredience:
4 ksstředně velké hrušky
100 gpískového cukru
4 lžícerybízové zavařeniny
šťáva z 1 citronu
lístky máty na ozdobu
voda

Postup:

1. Hrušky oloupeme, jádřince zespodu vyřízneme a ihned vkládáme do vroucí oslazené vody s citronovou šťávou a povaříme
2. Povařené hrušky vyjmeme a necháme zchladnout
3. Nakonec je přelijeme rozehřátou zavařeninou, ozdobíme mátou a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy