REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hráškové rizoto

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rýže uvařená na měkko smíchaná s podušeným hráškem a opečeným kuřecím masem.


Ingredience:
500 gzmrazeného hrášku
300 gkuřecího masa
120 gdušené rýže
70 gmásla
60 gnastrouhaného tvrdého sýra
50 gcibule
muškátový oříšek
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Zmrazený hrášek podusíme na másle
2. Kousek másla dáme stranou a na něm pak dorůžova osmažíme cibuli a opečeme nadrobno nakrájené kuřecí maso
3. Vše smícháme, přidáme podušenou rýži a pokrm okořeníme muškátovým oříškem a černým pepřem
4. Dle chuti osolíme a jednotlivé porce posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy