REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí v kroupách a kapustě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na kostky nakrájené maso opečené na cibulovém základě, podušené s kroupami, kapustou a kořením doměkka.


Ingredience:
500 gpředního hovězího masa
400 gkapusty
250 gkrup
100 goleje
1 ksvelké cibule
majoránka
mletý pepř
kmín
voda
sůl

Postup:

1. Hovězí maso odblaníme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kostky
2. Na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, opečeme, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka
3. Pak přidáme nevařené kroupy, na nudličky nakrájenou kapustu, majoránku, kmín, osolíme, opepříme, podle potřeby podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy