REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí hašé s játrovou paštikou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Povařená hovězí žebra, pomletá a pak opečená na oleji spolu s paštikou, vajíčky a kořením.


Ingredience:
400 ghovězího žebra
100 gpaštiky
60 gslaniny
3 ksvejce
1 ksrohlíku
1 hrststrouhanky
cibule
kousek petržele
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Hovězí žebro povaříme s cibulí a petrželkou doměkka
2. Uvařené maso vykostíme a umeleme na masovém strojku i s paštikou
3. Strojek na konci protáhneme rozkrájeným rohlíkem
4. Nakrájenou slaninu rozpustíme, vložíme na ni jemně usekanou cibuli, přidáme umleté maso, pokrm osolíme a dochutíme pepřem
5. Chvíli vše, za stálého míchání, zprudka orestujeme
6. V této fázi do hašé vmícháme vejce a pokrm mícháme do zhoustnutí.

Doporučení:

K hašé servírujeme vařené brambory nebo směs natíráme na krajíčky opečené bílé veky, zdobíme zelenou petrželkou a mletou červenou paprikou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy